Una cita amb grans músics de swing: 'Profesor Cunningham & His Old School'

L'escola Health & Dance de Mataró oferirà un gran concert de jazz i swing el divendres 6 d'octubre

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 28 Setembre 2017 10:54

El divendres 6 d'octubre de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit, els amants de la música i el swing tenen una cita a l'escola Health & Dance de Mataró. 'Profesor Cunningham & His old school' realitzarà un gran concert a ritme de jazz i swing, una estona per gaudir i ballar amb la millor companyia i amb una música de qualitat plena de ritme de la mà d'aquesta formació musical.
Per participar-hi, cal adquirir una entrada anticipada per 10 euros o per 12 euros a taquilla. Es pot reservar l'entrada enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucant al 682.44.73.15.

Profesor Cunningham & His old school
Adrian Cunningham és un músic polifacètic vingut de Nova York i amb un gran prestigi internacional que toca el saxofon tenor i soprano, el clarinet, la flauta i canta. Originari d'Austràlia, és un dels millors músics de jazz, el qual encapçala la formació 'Profesor Cunningham & His old school', juntament amb Charlie Caranicas a la trompeta, Matt Musselmann al trombó, John Merrill a la guitarra, Dalton Riddenhour al piano, Jim Robertson al baix i Paul Wells a la percussió.

Una escola pionera

L'escola Health & Dance de Mataró ha nascut de la ballarina de swing Laura Llacuna i ofereix grups de formació de lindy hop, tango, line dance, blues, salsa cubana, ioga i zumba, entre altres disciplines, amb professors de primer nivell com Eduard Paredes i Martí Elias.
A més, també ofereixen classes de swing per a infants. Es tracta d'un tipus de ball en parella nascut a Nova York als anys 30 i que darrerament s'ha popularitzat amb rapidesa a molts indrets del món.