El Festival Tast de Jazz en un entorn immillorable

La sisena edició tindrà lloc del 24 al 26 d'agost i combinarà grans músics a l'espai de la vil·la romana de Torre Llauder

  • Laia Mulà
  • Divendres, 21 Juliol 2017 13:29

Cultura 2014/2015, jazz torre llauder

El clos arqueològic de Torre Llauder, un dels jaciments d'origen romà més destacats de la zona, tornarà a acollir el millor jazz i bon menjar a la fresca amb el Festival Tast de Jazz. Ja és la sisena vegada que se celebra a Mataró i enguany tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d'agost a les 21 h a un preu de 12 euros l'entrada individual, o 30 euros l'abonament per tot el festival. Tres dies de jazz de primera amb artistes de renom i la possibilitat de gaudir de la seva música en un espai únic i acompanyar-la d'entrepans, tapes i begudes de la mà del restaurant del Casal de l'Aliança.

Tres dies de programació

La primera cita anirà a càrrec de Magnolia, un quartet liderat per la potent veu de Myriam Swanson. Un tastet de jazz i soul que transportarà als assistents al Broadway dels anys 30 o als musicals dels 50 en una unió de cinema i jazz.

Divendres 25 serà el torn d'un dels millors guitarristes de jazz de l'estat, Ximo Tebar. Ivó Oller, president de l'Associació Jazz Maresme, va destacar durant la roda de premsa aquest esdeveniment per l'alta qualitat d'aquest músic que “presentarà un nou projecte musical”.

Per últim, Dani Nel·lo i els saxofonistes salvatges versionaran temes dels millors saxofonistes com Nole Watts o Arnett Cobb. Set músics a la fresca del clos arqueològic per oferir un repertori d'instruments de vent i jazz.

Una cercavila de presentació
Joaquim Fernández, regidor de Cultura, va explicar durant la presentació que realitzaran una cercavila el dia 12 d'agost per promocionar aquest festival. Sortint de l'Ajuntament, la Jazz Maresme Street Band serà l'encarregada de conduir aquesta cercavila musical pels carrers de la ciutat. El cicle està organitzat conjuntament per l'Associació Jazz Maresme i la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i compta amb la col·laboració de la Big Band Jazz Maresme i Fabrés Produccions en la direcció artística.