El Canet Rock més rodó

La quarta edició des de la recuperació del CanetRock exhaureix entrades dos dies abans del festival, assolint les 22 mil entrades venudes

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 03 Juliol 2017 12:45

Canet Rock 2017

Ja són quatre les edicions de Canet Rock des que es va recuperar el festival originari dels anys setanta. Un any més el festival del pop-rock català d'ara i de sempre clou amb èxit, aquest any amb entrades exhaurides dos dies abans.

La vetllada va començar a les 18 h amb el concert de Raska, la formació guanyadora del #actuaCANETROCK. Mentre es ponia el sol i el recinte anava omplint-se d'espectadors, Hora de Joglar i la Iaia van precedir el concert de Gossos, que ja comptava amb un públic ampli i entregat. Josep Maria Mainat va omplir l'espai restant abans del concert de Jarabe de Palo.

Jarabe de Palo impacta amb el seu directe
Un dels papers més destacats de la nit va ser el concert de Jarabe de Palo, que per primera vegada actuava al festival i que celebra vint anys. La formació va enganxar al públic des de la primera peça que va tocar i va anar passant pels seus grans èxits com La Flaca, el Lado Oscuro, Grita o Agua. La formació va fer emocionar el públic tocant per primera vegada el tema 'Humo', una cançó que tracta la vida i la importància de viure el present amb intensitat.

Canet Rock 2017

Cançons d'ara i de sempre al llarg de tota la nit

Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra van mantenir el llistó ben alt amb un públic entregat que corejava els seus grans hits dels diversos àlbums dels grups. Des del País Valencià, Zoo va fer pujar les pulsacions amb els temes del seu segon àlbum, així com recuperant cançons del primer: 'Tempestes vénen del sud'.

Finalment, va ser el torn de les formacions que en els darrers anys han entrat amb força en el panorama musical juvenil català: Itaca Band, Buhos i Doctor Prats. Txarango va ser l'encarregat de veure sortir el sol, tasca que ha portat a terme en tres de les quatre edicions d'aquesta nova fornada del Canet Rock.

Una moneda pròpia
El Canetum és la nova moneda que el CanetRock ha impulsat en aquesta edició per agilitzar les cues i els pagaments amb facilitat. Oferint l'opció de devolució en cas que sobressin Canetums, el públic ha utilitzat aquesta moneda de canvi per consumir tot tipus de menjar i begudes dins el recinte del festival.