Tres grups maresmencs entre els finalistes d’ActuaCANETROCK

Un dels cinc grups de la fase final del concurs actuarà al CanetRock el dia 1 de juliol de 2017 a Canet de Mar

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 03 Maig 2017 18:11

Canet Rock 2016

Des d’ara i fins al 9 de maig el públic decidirà mitjançant la votació popular quin dels 5 grups finalistes tocarà al festival CanetRock d’aquest any. ActuaCANETROCK és una iniciativa va dirigida a totes les formacions de músics experimentats que volen fer un pas més i tocar en el gran escenari del festival, però només un d’ells podrà fer el salt als grans escenaris.

La recta final
Després de ser seleccionats entre 90 formacions, les bandes finalistes lluiten per ser la més votada i així poder tocar al festival. Les votacions es porten a terme a la pàgina web del festival. 

Les bandes finalistes

JARPS és un duet de Mataró ple d'energia i ritme format per en Roger Palomer (veu i guitarres), Jorge Agustí (veu i guitarres), acompanyats dels músics Gerard Mataró (bateria) i Josep Molina (baix). Els seus temes originals es troben a cavall del rock and roll, el pop i el blues. 

Un altre dels candidats és Marcos Franz, un jove actor i músic mataroní que va presentar a finals del 2016 el seu disc Start.

 

Raska és una formació de 9 músics, membres del Maresme i el Baix Montseny. Amb un ska festiu i tocs de reggae o rock, la banda formada el 2011 aporta energia i ritme als escenaris. 

Smoking Souls: amb tres discos a la butxaca i una llarga i exitosa trajectòria, la banda de músics provinents d'Alacant trepitja amb força els escenaris


La Banda del Panda és un grup de Barcelona que fusiona estils musicals tan diferents com la rumba catalana, el hip hop, el punk o la cúmbia creant un estil festiu i ple de ritme.