Sis grups del Maresme reben beques de Les Cases de la Música

System Beat, Sinergia, Felix Cuc, Golíat, Ofiura i Tiger Mosquito són els músics que seran beneficiaris dels programes de suport

Seleccionat beca casa de la musica

La convocatòria de programes de suport a la creació musical per a músics i formacions novells ha atorgat beques a sis formacions de la comarca. Els programes ofereixen a cost zero l'oportunitat des de l'enregistrament de maquetes, a la producció de directes, de càpsules audiovisuals o la participació en els escenaris de la Casa de la Música al Mercat de la Música Viva de Vic o a la Fira Mediterrània de Manresa.

Una convocatòria conjunta de les Cases de la Música

Per primera vegada la convocatòria s'ha realitzat de manera conjunta i ha comptat amb la candidatura de 253 grups novells. Els ítems valorats pel jurat han estat la potencialitat i la projecció futura de cada formació, així com l'impacte que pot tenir cada una de les ajudes en la carrera de l'artista i seleccionant-ne la més adient.

Seleccionat beca casa de la musica

Els grups novells afortunats

Així, els grups maresmencs premiats han estat els electrònics i multimèdia System Beat i els rockers Tiger Mosquito de Mataró, els combatius Sinergia (Maresme), el cantautor surrealista Felix Cuc d'Arenys de Mar, els contundents Golíat (Maresme) i la banda de pop melòdic Ofiura (Cabrera de Mar).