Mataró es cita amb el millor del gospel europeu

El Casal de l'Aliança acull una jornada de tres dies de workshops amb els reconeguts directors europeus de coral de gospel Moisès Sala, Didier Likeng i Fred Lewin

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 29 Setembre 2016 11:47

Cultura 2014/2015, gospel weekend

Mataró es converteix en la capital del gospel durant tres dies per a viure una experiència única amb tres dels millors directors de corals gospel d’Europa.
I és que els dies 14, 15 i 16 d’octubre, els amants del gospel tenen l’oportunitat d’aprendre cançons polifòniques i treballar tècniques vocals gràcies a les tres masterclasses de quatre hores cadascuna que impartiran Moisès Sala, director de The Gospel Viu Choir (Espanya), Didier Likeng, director de Gospel For Life (Bèlgica) i Fred Lewin, director de Good News Gospel Choir / Alleluia Singers (França).

Cultura 2014/2015, gospel weekend

Tres autèntics mestres del gospel que per primera vegada estaran junts i que ho faran a Mataró per donar el bo i millor d'ells mateixos a través de tallers únics.
Les jornades de tres dies inclouran fins a tres workshops amb els artistes, a un preu de 95 euros, que se celebraran el divendres i el dissabte al Teatre del Casal l’Aliança. al centre de la ciutat.

Cultura 2014/2015, gospel weekend 3

L'espai també serà l'escenari de l'assaig comú que es farà el diumenge al matí i del concert final gratuït, previst per a la tarda i amb aforament limitat. Un intens cap de setmana per passar al millor dels ritmes.