Manel lidera el tercer Canet Rock

El Pla d'en Sala es prepara per acollir milers de persones que veuran com Els Catarres, en el seu darrer any, són els encarregats de veure sortir el sol

  • Cugat Comas // Foto: cedida
  • Divendres, 01 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, ManelLa nova versió, d'aires més electrònics, que Manel ja ha estrenat en directe en festivals com el Primavera Sound és el principal esquer musical de la tercera edició del Canet Rock, des que va tornar de la memòria col·lectiva per tornar a arrelar al Maresme, fer niu al Pla d'en Sala i esdevenir el festival de referència de la música catalana.

El quartet barceloní és cada cop més car de veure i escull les seves aparicions pel que, per bona part del públic del Canet Rock, la seva presència serà una revàlida als nous aires que emanen del "Jo competeixo". El seu directe s'allunya cada cop més dels discs que els van donar més fama.

Si la dita diu que la tercera és la bona, l'edició d'aquest dissabte ja va a preu fet des del punt i moment que tant el 2014 com el 2015 el Canet Rock ja va ser un èxit espaterrant de públic. En aquesta línia, els esforços de l'organització han anat en la línia de seguir millorant els serveis al públic fidel que, com diu el leimotiv de la cita, s'apleguen fins a veure sortir el sol.

El cartell del Canet Rock el converteix en el festival de referència
de la música catalana

Protagonisme pels Catarres

Veure sortir el sol, en el darrer concert de la tongada, s'ha convertit en el particular univers de referències d'aquest festival amb certa mística, en un honor. Per aquest any, aquest recau en les espatlles dels Catarres que seran a Canet a trenc d'alba just quan acaben d'anunciar que aquest serà el seu darrer any de concerts.

Altres concerts molt esperats d'aquest Canet Rock seran els de Sidonie, Els Pets, un tribut a Sangtraït amb els seus propis membres, La Raíz, Aspencat, Blaumut, Miquel del Roig, Animal i l'espectacle La Pols i l'Era, un projecte de Guillamino i Oriol de Balanzó.

Els darrers de sumar-se al cartell del festival van ser els Itaca Band mentre que el que es presumeix com a moment més festiu arribarà de la mà de La Gran Pegatina, el format ampliat del conegut grup de rumba de Montcada i Reixach.