El festival de concert-vermut a terrats privats tornarà el maig

Pere Jou, Ferran Palau i Lorien encapçalen la programació del segon cicle Vermut Sonat

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 14 abril 2016 10:35

Cultura 2014/2015, Vermut Sonat

Va ser una de les grans notícies de la passada tardor pel que fa a música i cultura a Mataró i no s'esperarà un any a tornar. El Vermut Sonat, el cicle de concerts els dissabtes al migdia en terrats i terrasses privades tornarà el mes de maig en versió primaveral i una programació amb noms destacats de la cançó catalana com són el de Pere Jou, cantant de Quart Primera i Ferran Palau. Precisament el grup del primer es va fer popular per fer concerts en terrats i cases particulars, un dels exemples en què els impulsors del cicle mataroní es van fixar.

L'aforament als vermuts –els dies 7, 14 i 21 de maig– és limitat i l'entrada és gratuïta amb taquilla inversa. Les propostes escollides per amanir musicalment els vermuts d’aquesta segona edició són Pere Jou, un dels músics més personals del pop català que torna a la ciutat després d’anys de no actuar-hi; el músic d’Anímic Ferran Palau, que mostrarà en acústic el seu treball Santa Ferida, Premi Enderrock a Millor disc de cançó del 2015; i la cantant mataronina Lorien, una de les veus més destacades de la música emergent local. Ells seran els tres grups escollits per omplir de música els terrats de Mataró. La música en directe es completarà amb un servei de barra.

Vermut Sonat és una iniciativa de l’Associació Reviu i compta amb la col·laboració d’Estrella Damm, MICSBcn i Clack.

Com funciona?
Els concerts es realitzaran en terrats privats, desconeguts fins a 24 hores abans.
Els assistents s’inscriuen a través d’un formulari a la web del festival i 24 hores abans reben un correu electrònic amb la localització exacte on se celebra el
concert escollit. El Vermut Sonat representa també una nova manera de plantejar la cultura: més independent, autogestionada, comunitària i propera.