Verkami en marxa per al nou disc dels 'Ignorantes'

El grup té un mes per sumar 2.000 euros

  • Cugat Comas // Foto: cedida
  • Divendres, 26 Febrer 2016 11:25

Cultura 2014/2015, Los ignorantes

'Els Ignorantes' són un dels grups de música més estrafolaris de Maresme i part de l'estranger. Perquè, tal com recull el diccionari en la definició, estrafolari és aquell "que és estrany i extravagant pel seu caràcter absurd, còmic o ridícul".

'Els Ignorantes' tenen un ADN en què música i humor es combinen com els globus vermells i els blancs en la sang i ara es posen en mans del seu públic per poder finançar el seu nou disc. Tenen un mes per sumar, a través de la plataforma Verkami, els 2.000 euros per a la gravació de 'Ruta Party Show'.

Explica el grup que aquest nou treball vol ser "un trajecte de 8 cançons pel peculiar univers Ignorante. Visitarem estils tan diferents com funk, ska, metal, hip hop, latin, bossa, punk, reggae, dub, balcànica, electro swing". El disc es gravarà a l'estudi KUB Creacions Musicals de Mataró i per finançar-lo hi ha aquesta campanya oberta, amb recompenses que van des de la descàrrega del disc, a un exemplar del mateix o, fins i tot, la possibilitat d'obtenir un concert en format acústic del grup o, per les butxaques més capacitades, un del grup complet.