Gospelsons celebra 10 anys amb una col·laboració de luxe

Actua al Monumental amb Gramophone All Stars

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Divendres, 19 Febrer 2016 11:27

Cultura 2014/2015, Gospel sons port

Gospelsons està de celebració i això són bones notícies per a ells i sobretot per a la seva àmplia nòmina de seguidors. El cor de gospel celebra aquest any la seva primera dècada de singladura i no faltaran a una de les seves cites anuals amb Mataró. I és que el cicle de Músiques Tranquil·les ja fa temps que té com a fita fixa el concert del conjunt que dirigeix Georgina Blanch.

Aquest any, a més, el programa hi ha propiciat una entesa de molts quirats musicals en què un dels grups emergents més reputats del país, els The Gramophone All Stars Big Band, acompanyaran als cantaires mataronins. Valdrà molt la pena.

Repertori versionat

Els The Gramophone Allstars són una big band especialitzada en el reggae i l'ska més clàssic, amb cada cop més anomenada. El seu repertori passarà aquest divendres el filtre dels Gospelsons, es decantarà, agafarà cos coral i esdevindrà, anuncien els qui han vist els assajos, tota una aventura nodrida de frescor i espiritualitat!. Això afegeix al·licients a una cita, la del cor amb els mataronins, que cada nit és diferent de l'anterior.