Gatillazo, l’última bogeria d’Evaristo Páramos

Avui divendres, al Clap, a partir de les 10 de la nit.

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 26 Novembre 2015 17:44

Cultura 2014/2015, gatillazo

La veu de l’ex Polla Records, Evaristo Páramos, torna a ressonar amb autoritat al capdavant de Gatillazo, banda que va celebrar el 2014 el seu desè aniversari, publicant un nou treball, el cinquè de la seva carrera; de la ja consolidada trajectòria del conjunt integrat pel llegendari cantant d’Agurain, Àngel, Txiki, Tripi i Mikel, banda a dia d’avui perfectament greixada, estabilitzada i definida. Amb el cap, el cor i la resta del cos lluint a ple rendiment. I com a botó de mostra del que s’ha dit, el present Cd, SIGLO XXI.

Fent bona la dita que no hi ha cinquè dolent, transcendint a grups propis i aliens, és a dir, tant als que l’han vist cantar (La Polla Records, The Kagas o The Meas) com a altres, coetanis seus, Evaristo torna a passar la prova del cotó de publicar un nou disc, i ho fa malbaratant com mai sorna i inspiració, ironia i sarcasme.

Com sempre, demostrant novament anar a per totes. A sang i foc, oferint-nos per mitjà de les seves noves cançons, encertades radiografies basades en l’actual esdevenir del nostre segle.

ACTES:

Dia:
Divendres 27 de novembre.

Horari:
22h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada: 12 euros.
Taquilla: 15 euros.