Aspencat i Buhos, Festa i consciència al Clap

Avui divendres, a partir de les 10 de la nit

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 29 Octubre 2015 18:14

Cultura 2014/2015, ASPENCAT

El Curt Circuit de l’associació de sales de concerts, programa per aquest divendres, al Clap, una doble ració de música en català, imprescindible per a aquells que segueixen el dia a dia dels grups més festius i compromesos.

El protagonista principal de la nit serà Aspencat, el grup que presenta el seu nou disc ‘Tot és ara’ amb el qual s’ha consolidat com un dels grans pols de la música valenciana actual, agafant el relleu de grups com Obrint Pas o La Gossa Sorda.
Amb cançons com ‘Som moviment’ o ‘Música naix de la ràbia’, Aspencat està assolint les seves quotes rècord de reconeixement i suma ja moltes gires i discos que han inserit en la memòria col·lectiva d’un públic entusiasta, tonades com les de ‘Naixen primaveres’ o ‘Quan caminàvem’. La seva música és potent, amb reggae, rap i electrònica i les lletres destil·len un compromís evident amb la terra i la classe.

Obriran la nit els Buhos. Formats el 2007, a les 11 cançons de “Natura Salvatge”, el seu primer treball, han comptat amb col·laboracions de luxe com la d’Els Catarres, Albert Plà o Ska-P.
Ara, i després de dos anys d’incansable gira, la banda es troba en la recta final d’aquest tour de presentació que els ha portat per tota la nostra geografia en un “últim vol” de més de 50 dates al que encara et pots unir.

ACTES

Dia:
Divendres 30 d’octubre.

Horari:
22h.

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Anticipada: 8 euros (+ despeses gestió) Taquilla: 12 euros