Segona edició de la Diada de la Rumba amb tallers i vermut

Especial celebració perquè la rumba ha estat declarada Patrimoni Cultural de Catalunya

  • Redació //Foto: Vermut Sonat
  • Divendres, 23 Octubre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, dia de la rumba
La rumba té una cita aquest cap de setmana per celebrar la seva diada. Mataró acollirà la segona edició de la Diada de la Rumba, que vol donar a conèixer aquest tipus de música i posar en valor la que es fa a Catalunya. Es realitzaran tallers i activitats per a totes les edats i s’acabarà la jornada amb un vermut rumbero a El Públic aquest dissabte al migdia.

L’Escola Municipal de Música serà l’escenari de les activitats del dissabte al matí, amb tallers d’instrument i ball per a tothom. Les activitats, gratuïtes totes elles, requereixen inscripció prèvia al web de la Diada de la Rumba i inclouen un taller de palmes amb Peret Reyes, un de guitarra amb Rafalito Salazar, un de ball amb Susana Salvador i un altre de cajón amb Cento Carbó. Per acabar d’arrodonir el matí, El Públic acollirà  un vermut rumbero amb els talleristes.

La rumba catalana reivindica, aquest any, la seva vitalitat després de ser declarada Patrimoni Cultural de Catalunya i haver iniciat els tràmits per a convertir-se en candidata a Patrimoni cultural Immaterial de la UNESCO.