La Banda Biruji, Festa Major del Clap

Avui i demà, al Clap, a partir de les 12 de la nit

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Juliol 2015 12:17

Cultura 2014/2015, LA BANDA BIRUJI

El Clap se’n va de vacances just abans de Les Santes i ho fa amb la seva pròpia Festa Major, un particular programa de dues nits per ballar-ho absolutament tot. La primera actuació serà la del grup de versions d’Arenys de Munt La Banda Biruji, divendres a les 0:30h. El grup està habituat a tocar tots els estils musicals, com rumba, punk, reggae o rock. No tenen cap por ni tabú a l’hora de provar amb un nou estil diferent.

Realitzen des de concerts íntims en format acústic a grans concerts i orquestres per a grans festes majors de pobles i ciutats. Els principals components del grup són el cantant i guitarrista Carles Escrig, el guitarrista i veu Jordi Rabasseda, el baixista Vicenç Comí, el bateria, Lluís Subirana, el percussionista Lluís Comajuan, el pianista Maximilliano Torrentii, el trombonista, Albert Escrig i el trompetista Ferran Ametller. Faran remenar l’esquelet a tothom qui vagi al Clap divendres i tancaran la nit el col·lectiu de DJs The Fool Monkeys, habituals a les festes locals.

El dissabte 18 la festa no afluixa! De 00h a 3h aconsegueix la butlleta pel Corre Barres Clapero que, per només 8e, et permetrà demanar una cervesa i un xarrup a cada una de les 3 barres de la sala. Dj Harna.k i Dj Sunz seran els encarregats de la música amb una sessió amb els millors temes d’aquesta temporada i els més refrescants d’aquest estiu per l’últim dissabte de la temporada. Música divendres i molta festa tots dos dies per aquesta primera edició de la Festa Major del Clap.

ACTES

Dia:
Divendres 17 i dissabte 18 de juliol

Horari:
Divendres 0:30h
Dissabte 0:00h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Gratuït

{youtube}w8ApNZesxE4{/youtube}