Hotel Cochambre, fer ballar la Fira Gastronòmica

Aquest diumenge, al Parc Central a partir de les 6 de la tarda

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 26 Juny 2015 12:47

hotel cochambre

El Parc Central acull aquest cap de setmana la primera edició de la Fira Gastronòmica de Mataró i el Maresme, una iniciativa del Gremi d’Hostaleria que comptarà- diumenge a la tarda– amb música de ball de la mà d’uns reputats experts en fer ballar el personal: els Hotel Cochambre. Aquesta orquestra amb nom d’establiment exòtic és el pròleg perfecte per a l’estiu acabat d’iniciar, els balls d’orquestra i la diversió a la pista. Segur que sent al Parc hi ha qui ja pensa en Les Santes. Un grup de conserges i “botones”, traslladats dalt l’escenari amb molt sentit de l’humor i ganes de fer moure el personal. Un grup a mig camí entre orquestra i conjunt musical, que allà on passa arrossega adeptes amb transversalitat musical i moltes taules dalt l’escenari.

Hotel Cochambre combina xou amb bona música, creant un context inusual que no deixa indiferent a ningú del públic assistent. Un grup amb una filosofia d’espectacle ben clara: divertir i seduir amb els temes que inevitablement comportaran festa amb lletres majúscules. Amb discos al mercat, Hotel Cochambre s’ha convertit en un dels referents festius de les nits catalanes, sent grup resident a sales com Luz de Gas.

Els seus components versionen artistes d’ara i també dels que acostumem a dir “de sempre” com Sabina, MClan, Hombres G, Lax’n’Busto, Seguridad Social, Los Rodríguez, Julio Iglesias, Alejandro Sanz, Camilo Sesto, Loquillo, Alaska, Tequila, Estopa, Nino Bravo, Orquesta Modragón, Mecano o Juanes.

ACTES

Fira Gastronòmica de Mataró i el Maresme

Dia:
Diumenge 28 juny

Horari:
De 18 a 20h

Lloc:
Parc Central (Mataró)

Preu:
Gratuït