El trompetista francès Fabien Mary, primera cita A la vora del Jazz

El cicle mataroní torna amb quatre dates que comencen aquest dijous 7

  • Redacció / Foto: Cedida
  • Dijous, 09 abril 2015 12:36

Cultura 2014/2015, Fabien Mary

El jazz torna a ser protagonista a la ciutat de Mataró a partir d’avui dijous 7 amb una nova edició del festival ‘A la vora del Jazz’. El cicle, que té cites al calendari fins al proper 19 d’abril, enceta la seva programació amb l’actuació del Fabien Mary Quartet. Definit per noms experts, com el de Michel Contat, com un tipus de trompetistes que “es poden comptar amb els dits d’una sola mà”, el francès Fabien Mary és considerat un dels trompetistes essencials dins l’escena francesa actual.

El defineixen, comenten els experts, una tècnica espectacular, un domini constant del llenguatge i una musicalitat imparable. En la seva actuació mataronina, l’acompanyaran Gerard Nieto al piano, Joan Motera al contrabaix i Esteve Pi a la bateria.

El concert tindrà lloc a l’espai habitual d’aquesta edició del cicle, el Casal l’Aliança amb un preu de 10 euros l’entrada anticipada i 14 euros l’entrada a taquilla. Per a les persones interessades en tots els concerts, l’organització posa a la venda abonaments que inclouen, a més de les entrades, una copa de cava a cada concert, així com una suscripció digital al Diari ARA.