Els fans de Dausà, dempeus al Monumental

Joan Dausà omple el Teatre en la presentació del seu segon disc

  • Marta Gòmez
  • Dimarts, 10 Març 2015 00:00

Joan Dausà, al Monumental

Relaxat com és habitual, proper i amb una gran expressió de les lletres de les seves cançons, Joan Dausà va omplir divendres, dia 6, el Teatre Monumental. Dausà presentava el seu segon treball al 10è cicle de Músiques Tranquil·les que, a més, tancava les actuacions en aquest escenari.

El cantautor conegut sobretot pel “Jo mai mai” del 2012, va voler fer divendres un viatge per la seva carrera musical: des del “Jo mai mai” del primer disc fins a l’“On seràs demà?” del segon, passant per algun tema de “Barcelona, nit d’estiu”. Per a aquesta ocasió, Dausà va anar acompanyat de la seva banda habitual i un quartet de corda. El cantautor va voler ser molt proper amb tot el públic en tot moment, fins i tot amb els seus fidels seguidors més petits, als quals va dedicar “la cançó d’en Teo” cantant-la sol amb el teclat. I la particularitat de la nit també va anar a càrrec d’una seguidora de Dausà que va pujar a l’escenari i va interpretar amb llengua de signes una de les cançons.

El segon disc del cantautor ha tingut molt bona acollida. El públic que divendres va assistir al Monumental va demostrar saber totes les lletres, fins al punt d’alçar-se drets i picar de mans en les cançons que tancaven les pràcticament dues hores de concert.