Joan Dausà, segon disc i confirmació

Aquest vespre al Monumental, a partir de les nou del vespre

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 06 Març 2015 12:06

Cultura 204/2015, Joan Dausà

El Músiques Tranquil·les s’acomiada aquest divendres del seu escenari més especial, el del Teatre Monumental i ho fa programant a un cantant fet a si mateix i que amb només dos discs ha consagrat una trajectòria digna de fer-se respectar i escoltar. Joan Dausà es va fer conèixer amb ‘Jo mai mai’ (2012): va vendre’n 8.000 còpies, va fer 80 concerts, va omplir el Palau de la Música i es va endur un Gaudí per la banda sonora del film ‘Barcelona, nit d’estiu’. Ara presenta el segon treball, ‘On seràs demà?’, un disc on hi ha més cruesa a les lletres i més intensitat en la producció musical.

Joan Dausà presenta per les deu cançons del seu esperat segon treball. Diu que el títol ‘On seràs demà?’ fa referència al dilema entre viure pensant en el futur o gaudir al màxim del present: ‘On seràs demà és una pregunta que quan te la fas no saps respondre’t, i això t’obliga a viure pensant en el present perquè el demà potser no arriba.’

Reconeix que sempre és dels que pensa més a mitjà termini. ‘Potser la clau de la felicitat és pensar en l’ara’, assegura.
Doncs l’ara passa per avui divendres al Monumental de Mataró.

ACTES

Dates:
Divendres 6 març

Hora:
21h

Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)

Preu:
Anticipada: 12 euros.
Taquilla. 15 euros.