Rapsusklei, nom d’honor del rap espanyol, a Mataró

“El nen de la Selva” s’acompanya dels Flow Fanatics demà dissabte al Clap

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 20 Febrer 2015 00:00

Cultura 204/2015, Rapsusklei

El Clap es vesteix de gala aquest dissabte per un concert especialment esperat per la parròquia d’aficionats al rap i el hip hop de la comarca. Sobre l’escenari, Rapsusklei a qui alguns anomenen ‘El nen de la Selva’. Com a bagatge, una trajectòria que el converteix en un dels noms més respectats de l’escena estatal. D’acompanyants, els Flow Fanatics, un dream team que afegeix coixí musical a la gran virtut del cantant, la polivalència, missatge i qualitat del que canta.

Rapsusklei és un dels productes més internacionals de l’inesgotable planter del rap aragonès, fidel a l’esperit del segell Fuck Tha Posse. Influenciat per grups com Public Enemy o Cypress Hill, el seu és un rap que casa amb influències i acaba sent un aigua-barreig de grans resultats a partir d’elements musicals que no sempre semblarien casar a priori. En aquesta gira revisita els seus inicis amb un àlbum que tracta de mantenir viva la flama de la poesia que el caracteritza.

A la banda, a més, eixampla la seva potència escènica, ja que darrerew aquest nom de Flow Fanatics s’amaga una alineació de luxe amb Arecio Smith, Juan Pablo Balcázar, Toni Mena i Antonio Torres.