El Clap celebra els seus 15 anys de la mà de La Pegatina

El grup de rumba més popular va exhaurir fa dies les entrades pel concert

  • Redacció
  • Divendres, 30 Gener 2015 00:00

Cultura 204/2015, La Pegatina

15 anys no es fan cada dia. A partir d’aquesta premissa un es pot fer la idea que aquest cap de setmana no serà un més al Clap. El local del carrer de Serra i Moret, hereu de l’antic Local, ja fa tres lustres que és un dels noms propis de la nit i la cultura mataronina.

La cita habitual per tancar el mes de gener amb l’aniversari de la sala adquireix doncs, avui divendres i demà dissabte, la magnitud especial dels aniversaris rodons. I com a regal d’aniversari hi ha un dels grups especialitzats a omplir a vessar la sala: La Pegatina. La festa presenta els ingredients perquè sigui d’allò més especial.

Col·laboracions especials

Ja fa dies que no queden entrades a la venda per a un concert que serà especial i comptarà amb el reconegut grup de rumba festiva de Montcada i nombrosos col·laboradors. Els 15 anys del Clap ho mereixen i els acompanyaran a l’escenari músics com Rozalén, Green Valley, Rayden, D’Callaos, El Niño de la Hipoteca, Esne Beltza, Ramon Mirabet, Yacine Belahcene o les Say Sisters.

Amb tant grata companyia La Pegatina tindrà pólvora de sobres per encendre la nit al ritme del seu llarg reguitzell d’èxits per no parar de ballar. El seu darrer disc ‘Eureka!’ ha situat les seves cançons ràpidament al nivell de reconeixement i popularitat dels ‘hits’ de la seva resta de discografia. El disc de ‘Mari Carmen’, ‘El Gat Rumberu’, ‘Alosque’ o ‘Lerei’. El directe del grup va experimentar una metamorfosi fa anys arran de la producció de ‘Gambeat’, el baixista històric de Manu Chao, que els va contagiar una energia desbordant encomanadissa. El Clap, amb 15 anyets, en serà testimoni.