Partidaris, cita clàssica de Sant Esteve

Divendres 26, al Clap

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dimecres, 24 Desembre 2014 00:00

Cultura 204/2015, partidaris

El vespre de Sant Esteve, un cop feta la migdiada si els canelons han estat massa profitosos, toca anar al Clap. Sí. És una tradició més del Nadal mataroní, ja que allà s’hi han fet forts amb la seva cita anual un grup estimat com els Partidaris. Es tracta d’un grup amb més d’una dècada als escenaris en la que han mantingut aquesta cita del dia 26.

Aquest any ofereixen un concert on repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests anys. Justament, aquest concert serà molt especial, ja que Partidaris deixarà els escenaris una temporada i es concentraran a treballar noves versions i a renovar el repertori. Volen fer un reset i la de divendres que ve serà una oportunitat fantàstica per gaudir d’aquestes cançons que han marcat una època.
Energia, reivindicació i bones cançons són els elements claus de l’aposta del so de Partidaris. Un directe sòlid, que beu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels músics que formen el grup. Música i lletres es troben lligades per precisos arranjaments i una instrumentació de caràcter mediterrani, que confereix al conjunt un so intimista i acollidor.

Amb versions d’autors tan coneguts com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Pedro Guerra, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Jorge Drexler. Cançons de sempre transportades de forma valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

ACTES

Dates:
Divendres 26 de desembre

Hora:
20h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Anticipada 6e.
Taquilla 8e.