Els Amics guanyen jugant a casa

Ple fins la bandera al Privat en un concert de menys a més

  • Àlex Gomà
  • Dimarts, 14 Octubre 2014 17:52

Dir que Els Amics de les Arts estan madurant és un tòpic que segurament ja cansa. Però és evident que a l’últim disc es nota molt que han passat d’anar a bed and breakfast a haver de criar nens petits. No és ni bo ni dolent, però són aspectes vitals que queden palès a les cançons del seu nou disc de nom interminable (“Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”) que va protagonitzar l’inici del concert, que d’aquesta manera va anar arrencant a poc a poc.

Amics de les Arts Privat

Però amb el públic a favor et pots permetre deixar els bons a la banqueta, descansant per entrar a la segona meitat i rematar el partit. I va ser amb els tòpics futbolístics de la cançó “4-3-3” quan va començar a animar tot el personal, que es va deixar anar del tot amb cançons com “Jean Luc”, “Monsier Costeau”, “La merda se’ns menja”, "Miracles" o “El matrimoni Arnolfini”.

Però evidentment també s'havien guardat pel final les cançons més animades del darrer treball com “Preferiria no fer-ho” i “Ja no ens passa”, que van brillar com a bons "singles". Sense abandonar les bromes, però sense abusar-ne, van saber guanyar-se de nou un públic fidel a qui van acomiadar pujant al "Transiberià".

Halldor Mar escalfa l'ambient

Abans del concert, l’islandès Halldor Mar va agradar amb les seves versions de la nova cançó versionades en anglès, i després els quatre Amics van fer de djs en una sessió entre amics que va acabar ben entrada la matinada.

Amics de les Arts Privat

Video clip de "Ja no ens passa"