El jazz a Torre Llauder passa a ser un festival de quatres dies a l’agost

El ‘Tast de jazz’ vol ser el gran referent cultural de la ciutat a finals d’agost

  • Cugat Comas
  • Dijous, 10 Juliol 2014 13:19

Presentació Jazz 2014

La vil·la romana de Torre Llauder, més coneguda com el Clos Arqueològic i el jazz formen un matrimoni ben avingut que, aquest agost, decideixen fer una passa més en la seva relació. El darrer cap de setmana d’agost se celebrarà el tercer festival de Jazz que passa a denominar-se ‘Tast de Jazz’. El certamen el van presentar Pere Pons, de Fabrés Produccions, Ivó Oller que exerceix de productor i el regidor Quim Fernàndez que assegura que “el jazz a Torre Llauder està consolidat però ara el passem a l’agost, que és un mes amb visitants i gent a la ciutat però poca programació, en aquest sentit creiem que aquesta oferta pot ser del tot atractiva”.

El Clos Arqueològic està enllestint uns petits retocs pel que fa a senyalització i il·luminació que seran ideals per crear un ambient jazzístic propens. En aquest sentit Pere Pons explica que “no programem quatre concerts perquè la gent vingui, escolti i se’n vagi sinó que la gent podrà venir una hora abans a sopar en un entorn tan agradable com és Torre Llauder i després del concert es podran quedar a prendre una copa o un bon gintònic i allargarem una mica amb un chill out també jazzístic”.

Amb aquest concepte d’anar una mica més enllà dels mateixos concerts, el ‘Tast de Jazz’ vol consolidar un públic que ha respost amb una mitjana de més de 400 persones per concert les edicions precedents del festival. En aquest sentit Fabrés assegura que “a poc a poc la idea és consolidar una cita que sigui atractiva per a la gent de fora i referent pels de Mataró”.

Bons concerts

Ivó Oller va explicar la programació assegurant que és “de primera qualitat internacional, amb molt bon nivell”. Un concert dijous, un divendres amb Susana Sheiman –coneguda per participar a ‘La Voz’- i la doble sessió de diumenge conformen el programa.

La programació

Dijous 28 d’agost, a les 21 h
Dany Doriz Quintet

Divendres 29 d’agost, a les 21 h
Open Gate Quartet & Susana Sheiman

Diumenge 31 d’agost, a partir de les 19 h
Gabriel Amargant Quintet
Terrassa Hot Jazz Band
Cloenda amb Dj’s Jazzistics.