Partidaris farà un concert solidari al Foment per Santes

L’entrada serà lliure amb aportacions voluntàries per a Càritas Mataró

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Dijous, 03 Juliol 2014 11:54

Cultura 2013, partidaris

L’accent solidari de la Festa Major de Les Santes és cada vegada més important. A iniciatives com la del got solidari se li sumarà, el diumenge 20, un concert a benefici de Càritas Mataró a càrrec del grup Partidaris. Aquesta històrica formació local que versiona diferents cantautors, actuarà al Foment el dia 20 a les 18h i espera omplir el local de persones que aportaran com a entrada la seva voluntat a benefici de Càritas.
Energia, reivindicació i bones cançons són els elements claus de l’aposta del so de Partidaris. Música i lletres es troben lligades per precisos arranjaments i una instrumentació de caràcter mediterrani, que confereix al conjunt un so intimista i acollidor. Cançons de sempre transportades de forma valenta i sense nostàlgia als nostres dies, amb versions sovint sorprenents.

Partidaris basa el seu repertori en cantautors i músics que han marcat una època com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach,  Raimon, Ovidi Montllor, Pau Riba, Paco Ibáñez, Toti Soler, George Moustaki, Leonard Cohen, Joaquín Sabina, però també completen el seu repertori amb propostes d’una nova generació de  cantautors de gran qualitat com Jorge Drexler, Ismael Serrano o Pedro Guerra.