La Raíz, revolució festiva valenciana

El grup actua demà dissabte a la Sala Clap

Cultura 2013, la raiz

El Clap acull aquest dissabte un d’aquells concerts que tenen números de convertir-se en una revolució festiva. Ja fa anys que València s’ha convertit en l’epicentre de la música festiva a nivell peninsular, en un moviment de contra-revolució alternativa i llibertària.

Són exponents d’aquesta manera d’entendre els concerts, de lletres crítiques, de voluntat festiva, els protagonistes de la setmana. Es diuen la ‘Raíz’ i porten a Mataró el seu ‘Jilgueros tour’, segona gira del seu quart disc. Una amalgama d’estils de base mestissa amb elements de hip hop i reggae absolutament ballable.

El directe de La Raíz és ja una de les grans realitats de la música festiva després de ser, els darrers temps, més aviat un secret a veus. Nombrosos en l’escenari i desprenent una energia contagiosa, els seus concerts són sessions intenses en les quals els jocs entre les quatre veus protagonistes guien el concert com un ‘crescendo’ continu.

El seu repertori ja és extens i variat i permet que a cada gira hagin arrodonit una mica més una pilota musical que fa ballar, botar i encendre’s.

ACTES

Data:
Dissabte 10 maig

Horari:
23h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrades:
Anticipada 9 euros
Taquilla 12 euros