Damon Albarn se suma al cartell d’un Cruïlla BCN que apunta a rècord

Violadores del Verso posa la quota de hip hop al festival, l’11 i el 12 de juliol

  • Cugat Comas // Foto: cedida
  • Dijous, 08 Maig 2014 11:40

Cultura 2013, cruïlla-damob albarn

El Cruïlla BCN de 2014 apunta a ser una edició de rècords en tots els sentits. El festival, nascut a Mataró i consolidat a Barcelona, va anunciar dimarts els darrers artistes que completen el cartell d’enguany. Entre les darrers confirmacions destaca el nom de Damon Albarn, una primera espasa que passa a figurar al costat de Macklemore & Ryan Lewis, Jack Johnson, Calle 13, Band of Horses i Zaz com a grans caps de cartell del festival.

Damon Albarn és el darrer confirmat que passa a engreixar la llista de llegendes musicals que hauran passat pel Cruïlla. L’exlíder de Blur i Gorillaz, portarà a Barcelona la seva banda en solitari amb la que repassarà la seva discografia. Un dels grans noms pel que es recordarà el Cruïlla 2014.

Les altres confirmacions
Dimarts mateix el Cruïlla BCN també va confirmar les actuacions de Violadores del Verso, el grup de hip hop espanyol més popular de la història que s’ha retrobat en una gira especial, Santos i Several Future. Ells completen un cartell espectacular de quasi una quarantena de grups repartits en tres dies.