Els Leds arriben a la votació final per tocar al Canet Rock

Són el grup del Maresme amb més vots per poder tocar al festival recuperat

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 02 Maig 2014 00:00

LEDS

La llum del rock en català ha brillat més que mai en les votacions del grup mataroní LEDS pel festival musical que torna, després de 35 anys, a Canet: el Canet Rock. I és que els LEDS han passat les quatre rondes eliminatòries amb molt bones votacions fins al punt en què són finalistes i opten a tocar el pròxim 5 de juliol a Canet de Mar al costat de Love of Lesbian Mishima, Els Amics de les Arts, Els Pets o Txarango, entre d’altres.
Si els de Mataró aconseguissin proclamar-se vencedors del concurs popular del Canet Rock serien l’únic grup del cartell vinguts del Maresme.

Un grup en creixement

Els LEDS acaben de treure el seu segon single anomenat “Racó” després d’haver tingut molt d’èxit amb el primer (“Ningú com tu”), que segueix formant part de la campanya contra la violència masclista promoguda per la Diputació de Barcelona.
Pels LEDS fer el salt al Canet Rock és, ara per ara, tota una possibilitat per seguir pujant posicions entre els grans de la música catalana i consolidar-se. El resultat se sabrà el dimecres 7 de maig.