Josh Rouse anul·la el seu concert per una grip

El nord-americà havia escollit Mataró per a una de les tres parades de la seva mini-gira catalana

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 28 Març 2014 00:00

Cultura 2013, Josh Rouse

El cantautor nord-americà Josh Rouse s'ha vist obligat a cancel·lar els tres concerts que havien de portar-lo de gira per Catalunya, un d'ells aquest diumenge a El Públic de Mataró. Una grip ha estat la causa de la baixa de l'artista que, després de posar-se en contacte amb l'organització per explicar la situació, ha lamentat aquest fet excepcional, ja que en els 16 anys que porta de carrera mai havia hagut d'anul·lar cap actuació per malaltia.

Aquesta minigira en acústic es trasllada al maig, passant la seva visita mataronina al pròxim 19 de maig. Precisament, les entrades per la sala mataronina ja s'havien exhaurit. Aquestes entrades ja adquirides tindran validesa per aquests nous concerts de maig. Tot i així, les persones que no hi puguin assistir degut al canvi de dates, podran sol·licitar un reemborsament.

L'actuació tenia lloc dins el cicle Curtcircuit, suposant aquesta la primera vegada que feia una minigira en solitari per espais de petit aforament de Catalunya. El grup Barbacoa, el projecte personal de Jordi Colombí, completava el doble cartell d’aquest concert.