Manel arriba al Clap amb les entrades exhaurides fa setmanes

Presenten ‘Atletes baixin de l’escenari’ dins el cicle de Músiques Tranquil·les

  • Redacció
  • Divendres, 07 Març 2014 00:09

Manel, en el seu darrer concert a Mataró

El Clap s’omplirà aquesta nit fins a la bandera per a l’ocasió estrella del cicle de Músiques Tranquil·les: Manel. Ja fa setmanes que no queda ni una sola entrada per veure el quartet més popular de la música en català que arriba a Mataró quan es compleix més d’un any de gira de presentació del seu tercer disc, ‘Atletes baixin de l’escenari’.

Tot i que l’impacte mediàtic i de públic i crítica ha estat menor que ens els seus dos treballs anteriors, Manel manté la tirada amb aquest tercer disc i la celeritat amb la que es va esgotar tot el paper per avui divendres en dóna bona fe. L’estil característic del grup s’ha anat consolidant a cada treball i és apte tant per a auditoris com per a sales de concert. Serà la quarta ocasió que Manel actuarà a Mataró, la segona al Clap.

Com a teloners, els de Gràcia tindran un dels grups que empenyen fort i que s’estan fent nom a la segona divisió de la música catalana: els Bremen. Dels uns i dels altres s’espera la nit més sonada d’aquest Músiques Tranquil·les.

Manel - 'Mort d'un Heroi Romàntic' al Primavera Sound