Miquel Pujadó i Genís Mayola, la cançó necessària

Aquest diumenge, al Públic, a partir de les 20:30 hores

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 21 Febrer 2014 00:00

Cultura 2013, miquel pujadó

Dos cantautors amb una llarga trajectòria es troben per oferir un recital de cançó en català. Una vetllada de reivindicació, poesia i melodies nues amb especial record a Brassens o Martí i Pol.

Ara que la cançó torna a estar en voga cal reconèixer que és gràcies a músics com Miquel Pujadó, que van mantenir la flama de la música i la paraula durant la llarga travessa del desert dels anys vuitanta i bona part dels noranta. Amb una qualitat literària excel·lent, Pujadó porta trenta anys damunt l’escenari, en els que ha compartit cartell amb Ovidi Montllor, Paco Ibáñez, per exemple.

Història viva de la nostra música, ha actuat arreu del món. Un luxe i un autèntic honor acollir aquest músic que ha fet del seu homenatge a George Brassens una de les seves línies d’acció. La secció central del concert estarà dedicada a les seves adaptacions de Brassens (“La mala reputació” o “El rei dels cretins”) arran de la recent sortida del seu disc “Brassens, llum i ombra”.

Cultura 2013, genís mayola

El Músiques Tranquil·les recorda que la cançó és necessària. I segurament, imprescindible en moments com els que estem vivint. Si Verges Lluís Llach, Mataró té Genís Mayola. Mestre, actor i cantautor des de finals dels setanta, Mayola és pura emoció i memòria. El mataroní telonejarà amb unes quantes cançons a Miquel Pujadó. I ho farà acompanyat del reconegut guitarrista Pepe Camacho.

ACTES

9è Cicle de Músiques Tranquil·les

Data:
Diumenge 23 febrer

Horari:
20:30h

Lloc:
El Públic Café
(c/ d’en Xammar, 6. Mataró)

Preu:
6 euros