Gospel Sons, la cita habitual

El cor actua demà al Monumental dins el Músiques Tranquil·les

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 14 Febrer 2014 00:00

Cultura 2013, gospel sons

Hi ha un aspecte que fa similar el cicle de Músiques Tranquil·les i la Festa Major de Les Santes. D’ençà que va néixer com a cor, els Gospel Sons no fallen a la cita. I l’àmplia parròquia que sempre omple els seus concerts com a públic ho pot gaudir de valent.
En aquesta ocasió serà demà dissabte quan el cor mataroní tornarà al Monumental on fa just un any i dins el mateix Músiques Tranquil·les van gravar el seu disc en directe.

Serà, doncs, com tornar un any enrere i a la vegada una manera de celebrar aquest any que ha passat. Gospel Sons és sempre un huracà en escena que, a priori, dista molt d’aquesta tranquil·litat que predica el cicle. Però les bones regles sempre comporten una excepció i aquí és on cal ubicar el cor que dirigeix la jove Georgina Blanch, que altrament també actuarà en solitari a El Públic al final d’aquest mateix cicle de la Casa de la Música.

Passió en escena
A hores d’ara és difícil descriure de forma novedosa a Gospel Sons. Els mataronins conformen com una gran família que canta i balla de forma festiva, entonant himnes d’aquest estil i versionant-ne d’altres, amb instrumentació en directe i una proposta global en erupció.