Blaumut, el fenomen actual

Avui divendres, actuen al 9è Cicle de Músiques Tranquil·les

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 14 Febrer 2014 00:00

Ciutat 2013, blaumut

La història de Blaumut té traces similars amb grups recents que l’èxit converteixen, anualment, en quelcom més que una formació musical. Arriben al nivell de fenòmens. Fenomen com a atracció col·lectiva, com a moviment de masses, com a tendència i com a moda.

Poca gent hauria pogut pronosticar quan van facturar el seu disc, fa un any i mig, que es plantarien a Mataró tal dia com avui amb opcions d’omplir a vessar el Teatre Monumental. Pel camí hi ha hagut una intensa feina de carretera, manta i concerts que han convertit ‘El Turista’ en un disc de referència.

La música de Blaumut planteja una combinació entre el pop, el folk i la cançó d’autor basant-se en la veu tènue i unes lletres que espurnegen sentiments i sensacions, molt coloristes. L’evolució d’aquest ascens meteòric de Blaumut a grup de peregrinació, ha passat per sales de diferent format i ara es fa senyora i s’atreveix amb el gran format d’un teatre com el Monumental. Apunta a un dels grans èxits del cicle de Músiques Tranquil·les.

ACTES

9è Cicle de Músiques Tranquil·les

Data:
Divendres 14 febrer

Horari:
22h

Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)

Preu:
Anticipada: 12 euros
Taquilla: 15 euros