Jofre Bardagí, pop d’autor

Proper diumenge al Públic, a partir de les 20:30hs

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 07 Febrer 2014 00:00

Cultura 2013, jofre bardagí

Segona parada al Públic del Cicle de Músiques Tranquil·les. Jofre Bardagí és reconegut per haver liderat la banda de pop-rock català Glaucs durant bona part dels noranta. Ara Bardagí presenta “Acústic”, una gira de concerts de petit format arreu del país.

Tot sol, guitarra en mà, interpretarà cançons del seu repertori, tant de Glaucs, com de la seva trajectòria en solitari. Sonaran cançons íntimes i especials com 'Ho tornaria a fer' o 'Els teus ulls Glaucs'.

Després de treballar amb gent com Beth, Josep Thió (Sopa de Cabra), Sabina o Serrat el músic ha publicat “Música en Blanc i Negre”, un disc amb uns textos directes i colpidors, amb uns arranjaments musicals cuidats fins l’últim detall. Una ocasió per gaudir d’un dels grans compositors i intèrprets de la música moderna popular catalana en un ambient de proximitat únic.

El telonejaran Los Peces de Cristina, un exemple d’aquesta nova fornada de noies cantants, que en diferents idiomes mostren una música edulcorada, bonica i de melodies pop. La barcelonina ha actuat des de Madrid fins a Berlín o Nova York, i ara presenta el seu primer disc en solitari: 'El tiempo que guardé'.

ACTES
9è Cicle de Músiques Tranquil·les

Data:
Diumenge 9 febrer

Horari:
20,30h

Lloc:
El Públic Cafè (c/ d’en Xammar, 6. Mataró)

Preu:
4 euros