El Músiques Tranquil·les s’amplia al soul de The Pepper Pots

El grup estrena formació amb doble veu i presenta el seu nou disc al Clap

  • Redacció
  • Divendres, 07 Febrer 2014 00:00

Pepper Pots

El Cicle de Músiques Tranquil·les amplia horitzons musicals aquesta nit al Clap amb el concert d’un d’aquells grups que segurament ha estat abans profeta fora que no pas a casa seva: The Pepper Pots.

El seu soul de vella factura ha conquerit l’estranger i se’ls considera un dels exponents mundials d’una manera d’entendre i fer molt seixantera. S’han fet seu el dit “soul old school” i presenten un disc que pot marcar un punt d’inflexió en la seva trajectòria, ja que, lluny d’estancar-se, han fet una passa endavant.

‘We must fight’ és un disc amb molts canvis, el més evident es troba en les veus, que per primera vegada en la història del grup el formen un duet. Les lletres, aquesta vegada més personals, reflecteixen els problemes socials que tenen en l’entorn i la necessitat de canvi contra la injustícia social sense deixar de banda la diversió, alegria, vitalitat i l’amor, l’altra gran inspiració del disc.

Nous arranjaments de cordes, percussions, teclats i guitarres i un so evolucionat i tènue completen l’oferta musical de la setmana.