Raimon es converteix en la veu d’Espriu

El cantautor tanca l'Any Espriu amb un recital aquest vespre al Teatre Monumental

  • Redacció
  • Divendres, 13 Desembre 2013 00:00

Cultura 2013, raimon

El Monumental vestirà avui divendres les seves millors gales en el concert que culmina tot un any consagrat a la figura de Salvador Espriu. Sis anys després torna a Mataró Raimon, el cantautor de Xàtiva, el pare de ‘Al Vent’ i, a la vegada i aquest any amb més importància que mai, el vas transmissor de la poesia d’Espriu al gran públic de parla catalana.

Raimon és potser la gran veu catalana associada als anys de la transició, el testimoni de la lluita perseverant per la democràcia i la llibertat i la dignitat nacional.
És el gran connector de generacions catalanes i valencianes i un dels exponents més coherents de la vigència de moltes de les lluites de llavors, encara avui en dia.

El recital de Raimon duu per títol ‘Espriu en el record’ ja que els poemes del de poeta de Sinera ocuparan la primera part del recital. No faltaran les cançons que molts sabran cantar de memòria com ‘Indesinenter’, ‘Inici de càntic al temple’, o ‘He mirat aquest terra’ i a més hi sumarà les cançons del seu darrer disc i els clàssics propis que sempre s’esperen dels seus concerts, sigui amb la vehemència de la guitarra o el subtil acompanyament musical que reforça la identitat de la seva veu.

ACTES

Data:
Divendres 13 de desembre

Horari:
21h

Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169.Mataró)

Preus:
Platea: 29 euros
Amfiteatre: 25 euros