La música pren el protagonisme dels anys Espriu i Punsola

Avui divendres els alumnes de l’EMMM canten versos dels dos poetes

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 22 Novembre 2013 11:48

Cultura, salvador espriu

“La celebració durant tot aquest 2013 de l’Any Espriu i l’Any Punsola adquireix aquest final de novembre accent musical. La música serà la protagonista dels propers actes amb dues cantades destacades, la dels alumnes de l’EMMM avui mateix al Monumental de Mataró i la que el divendres que ve, dia 30, farà el Cor Ciutat de Mataró.

Dídac Rocher també repetirà dins la programació del poeta de Sinera i tancarà aquesta part de programació el recital dedicat a Punsola que es farà a la Saleta de la Sala Cabanyes ja l’1 de desembre amb la mezzosoprano Anna Bassas i el recital poètic de Sandra Cabrespina.

La cantada d’avui divendres, coincidint amb el dia de Santa Cecilia, reunirà a l’escenari els alumnes de l’EMMM per interpretar a partir de les set de la tarda els versos dels dos poetes en un acte anomenat ‘Mataró canta Espriu i Punsola’.

La setmana següent serà la Nau Gaudí l’escenari que sentirà els versos musicats del poeta arenyenc. El Cor Ciutat de Mataró en cantarà textos, així com també de diversos autors catalans. Durant el concert s’estrenaran dues peces dels músics mataronins Pau Solà i Gerard Nieto, composades per a l’ocasió.