Un concert a favor dels animals

Rafa Pons, Acció, Los Barrankillos, Margarett i Cyan tocaran en pro de la causa

  • Berta Seijo
  • Divendres, 04 Octubre 2013 00:00

Rafa Pons, en una imatge promocional

Avui divendres 4 d’octubre, la Sala Privat acull un concert organitzat per la Societat Protectora d’Animals de Mataró. L’objectiu de la proposta és solidaritzar-se amb tots aquells gossos i gats que pateixen cada any l’abandó per part dels seus cuidadors, i alhora recaptar fons per tal de millorar la seva qualitat de vida als refugis. Cinc artistes s’han unit a la iniciativa amb les seves actuacions: el cantautor Rafa Pons, el ritme llatí d’Acció, el punk mestís de Los Barrankillos, i el pop de Margarett i Cyan. Tant aquests grups com la sala que acull l’esdeveniment, hi han col·laborat de forma altruïsta.  

La protectora ha recalcat que les entrades serviran per fer front a la situació precària en la que es troben des de l’any passat i poder lluitar a favor dels animals que actualment habiten sota la seva tutela. En aquesta línia, afegeixen que a hores d’ara són aquestes donacions les que ajuden a tirar endavant el seu treball.

Tots aquells que vulguin anar al concert poden aconseguir les seves entrades anticipades als refugis de l’SPAM o via online.