Els The Free Fall Band seran al concert de l’antiga fàbrica d’Estrella Damm

Obriran el concert més emblemàtic del BAM, dins els actes de la Mercè

  • Redacció
  • Dijous, 05 Setembre 2013 16:01

The free fall band

The Free Fall Band segueix estan present als grans esdeveniments musicals del país. El grup mataroní de pop-rock ja va fer el gran salt qualitatiu sent en el seu primer any després del debut discogràfic al prestigiós festival Primavera Sound i ara tancarà l’estiu des d’un altre escenari de renom: el de l’antiga fàbrica d’Estrella Damm. Els mataronins són un dels tres grups que seran presents al que possiblement és el concert més emblemàtic i l’escenari més especial dels del Barcelona Acció Musical, el festival de música inserit dins les festes de La Mercè de la capital catalana. Els mataronins seran al BAM com el primer grup d’un vespre que també comptarà amb El Petit de Cal Eril i l’ex Arctic Monkeys Miles Kane.

The Free Fall Band van treure al mercat el 2012 el disc ‘Elephants never forget’ obtenint a partir d’aquest una pràctica unanimitat de crítica i públic que han aplaudit el seu pop-folk i li han reconegut influències com The Zombies o Orange Juice.

El concert dels The Free Fall Band a La Mercè a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm al Carrer Rosselló serà el dissabte 21 a partir de les 18:30h. A les 20h tocarà El Petit de Cal Eril i a les 21:30h Miles Kane.