Els The Free Fall Band es graduen al Primavera Sound

El grup mataroní brilla a l’escenari Pitchfork en l’última edició del festival

  • Jordi Gomà
  • Dimecres, 29 Maig 2013 13:32

The free fall band

Amb la carta de presentació de ser el grup més jove del Primavera Sound 2013, els mataronins The Free Fall Band van viure el passat divendres el moment més dolç de la seva carrera fins al moment, en brillar a l’escenari Pitchfork del festival, on un parell d’hores més tard apareixia Solange, la germana “indie” de Beyoncé.

La sorpresa del dia

Alguns mitjans ja han qualificat al grup maresmenc com la sorpresa de la jornada, i no se’ls va veure gens intimidats davant la cita, fent vibrar i somriure de seguida el públic amb el seu pop atemporal. Amb un “look” molt adient per a la cita, els canvis instrumentals dels seus membres, als que s’afegia el suport d’altres músics segons la cançó, va ser un altre dels punts que va captivar una audiència que en bona part els acabava de conèixer.

El del Primavera Sound és sens dubte el concert de més renom dels fets fins ara per aquest grup mataroní que, amb un sol disc editat, ja ha rebut el beneplàcit de públic i crítica. En el mateix festival, van repetir mini-concert després en un altre escenari secundari.

The free fall band