Pep Sala; Íntim, proper i nostàlgic

El cantant i compositor recupera les millors cançons dels 12 anys de Sau

  • Marta Gómez
  • Dijous, 02 Maig 2013 09:11

Pep Sala_


Bon ambient i bones cançons. Al cap de dues hores d’haver començat el concert, semblava que la percepció del temps transcorregut no hagués existit. Pep Sala va pujar a l’escenari de la Sala Privat de Mataró tant fresc com ho havia fet al vespre per a fer les proves de so. Se’l veia tranquil i relaxat i és que ell, a la capital del Maresme, hi guarda “molts records”, des dels “concerts de Les Santes fins a les actuacions als diferents teatres de la ciutat”. Com si fos a casa, va començar a tocar temes com “Tu encens el meu foc”, “Vida moderna” o “Tornar a començar” i va aconseguir així, crear un ambient íntim, proper i nostàlgic. Tampoc van faltar temes com “Envia’m un Àngel”, “El tren de mitjanit”, “Foc al cos” o “Boig per tu”.

L’espectacle que portava Pep Sala divendres era el de “...Recordant a Sau”, emmarcat dins el tercer Cicle.cat que organitza la Sala Privat.  Aquest espectacle recupera els clàssics de l’antiga formació de Sau i ho fa homenatjant al desaparegut Carles Sabater. Al 2012 el compositor presentava la gira “25 anys de Sau” i,  abans de deixar de fer concerts durant una temporada per passar pel quiròfan, ha volgut dedicar quatre concerts més. “Per recordar aquella època no ens cal fer concerts”, puntualitzava Sala abans de pujar a l’escenari. “Sau i en Carles Sabater ens recorden els grans esdeveniments, els grans concerts, els grans moments... jo trobo a faltar el dia a dia amb ells”, destacava el cantant i compositor.


Pep Sala va baixar de l’escenari passat dos quarts de dues de la matinada. Aparentment cansat i suat, no va voler deixar de saludar al públic que l’esperava satisfet i entregat. Ara, Pep Sala treballarà en el seu proper disc d’estudi, el projecte que succeirà al seu últim treball, “Anatomia de la creativitat”, de l’any 2009.

 

Propera actuació a Privat
L’escenari de la Sala Privat espera pel proper divendres, 3 de maig, al grup Vuit, un jove trio emergent en el panorama musical català.  Acaben de treure  el seu tercer disc anomenat “Recorda que...” i que porta com a single “Un camí per tornar”. La formació barcelonina anirà precedida pel grup LEDS de Mataró que també presentaran el seu nou treball sota el títol “Agafa’t fort”.