Born 54, mescla única

Actúen el diumenge, al Públic

El Músiques Tranquil·les segueix endavant sense aturar el ritme. Aquest cap de setmana és el torn del grup Born 54. Aquests maresmencs han experimentat en el camp de la música i mesclen indie i folk amb algun ingredient de rock i reggae que poden recordar a Jack Johnson. A més a més, les seves actuacions s’adapten a l’espai en el qual es duen a terme.

D’aquí que puguin actuar en escenaris de festivals, en sales de concerts i en bars musicals, com és el cas. Per aquesta darrera opció, l’espectacle es realitza mitjançant un repertori més acústic. Van llançar el seu primer disc a principis del 2012 i el seu ressò cada vegada és més ampli. Sonen a Icat.cat, van guanyar el Festival Amanida Sound i han actuat al costat d’altres grups emergents, sorgits del Sona9, com els Acousters. Mica en mica han anat creixent i fins i tot Inditex ha utilitzat algunes de les seves cançons en vídeos del seu apartat de recursos humans. Els acompanyaran la Flor Braier, una cantant bolcada en l’indie intimista.

ACTES

8è Cicle de Músiques Tranquil·lesData: Diumenge 10 de febrerHorari:20,30h Lloc:El Públic Cafè (c/ d’en Xammar, 6. Mataró) Preu: 5 euros