El Saló Boda arriba a la desena edició aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra el Saló Boda Mataró i Maresme 2003, que enguany arriba a la desena edició. Aquelles parelles que tinguin previst casar-se tenen una cita obligada al Saló Boda, que des d’avui i fins diumenge tindrà lloc a l’espai firal del Nou Parc Central.
Com ja és habitual, el Saló Boda és un escenari de trobada per a empreses i nuvis, que trobaran una àmplia gamma de serveis per organitzar un casament. El certamen reuneix empreses del sector immobiliari de la llar, de restauració, de vestits de nuvis, de complements,... I a més a més, s’hi poden trobar agències de viatges, empreses que organitzen comiats de solters, i tots aquells detalls necessaris per arrodonir una de les festes més importants per la majoria de parelles. Potser la vessant més vistosa del Saló Boda són les desfilades de nuvis, en què participen models professionals i empreses de moda i de perruqueria del sector. Les desfilades tindran lloc dissabte i diumenge a les 18:30 i diumenge a les 12:30.
El certamen està impulsat pel comerç de Mataró i segons els organitzadors, té un mercat potencial de 500 mil persones procedents del Maresme, la Selva, el Gironès, el Vallès Oriental i el Barcelonès Nord. L’any passat el Saló Boda va rebre 15 mil visitants, xifra que l’edició d’enguany espera superar.

Mariona Vivar