Les figures s’exhibeixen en l’última nit d’estada a l’Ajuntament

Les comparses també ho tenen clar: no n’hi ha prou!

  • Marina Alaminos // Foto: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 28 Juliol 2019 07:20

Les Santes 2019, 28 no n'hi ha prou

Les Santes arriben al final, però com cada any, els mataronins ho tenen clar: no n’hi ha prou! Les Diablesses, la Momerota, el Drac, l’Àliga i la Família Robafaves tampoc en tenen prou, i surten al carrer en l’última nit de les comparses. Ningú no vol que s’acabi la festa, i un any més, de la mà de La Principal de la Nit, els balls i càntics ressonaran davant l’Ajuntament fins altes hores de la matinada.

El crit més escoltat de la nit anirà acompanyat de foc i pirotècnia. Els mataronins ballaran al voltant de les comparses que els han acompanyat durant els onze dies de festa, mentre entonen la cançó insígnia de la nit.

El No n’hi ha prou! és un dels actes més recents de Les Santes, i és que va ser creat espontàniament per un grup de joves que es resistien a anar a dormir un dia 28 a la nit. No va ser fins fa poc més de deu anys que l’acte va passar a formar part del programa de Les Santes de manera oficial, però ja s’ha convertit en un dels més multitudinaris i esperats de la festa.

28 de juliol


No n'hi ha prou- Davant de l'Ajuntament, 2 h

Per garantir la seguretat de l’acte, se supervisarà que els assistents no entrin cap tipus d’envàs o objectes perillosos a la zona. A més, es recomana portar roba còmoda i sabates tancades, ja que es tracta d’un acte de foc