Ja és aquí el barret de Les Santes 2018

El barret d'UBM té la tira blanca i les lletres verdes i compta amb la novetat d'incloure patrocinadors

Presentació barret 2018

Una de les tradicions més esperades per Les Santes és descobrir de quin color serà el barret de palla d'enguany. El barret d'aquest any és blanc i verd, i compta amb la novetat d'incloure el patrocini de No+Vello i la celebració dels 40 anys de la Unió de Botiguers de Mataró.El president de la UBM, Jordi Novo, ha explicat que el barret de Les Santes és la proposta que fa cada any la Unió de Botiguers i ja s'ha convertit en un símbol consolidat de les festes.

D'altra banda, Eduardo Peña, gerent de No+Vello Mataró, ha comentat que "el fet de patrocinar una tradició com és el barret de Les Santes és participar en la cultura de la ciutat i, per tant, una manera d'integrar-s'hi". Com a patrocinador, els centres No+Vello de Mataró tindran disponibles fins dilluns els barrets. No serà fins dilluns, que les botigues associades podran oferir els barrets al públic.

Presentació barret 2018 1

Concurs d'Instagram amb un premi valorat en 2.500 €

Per celebrar el patrocini d'enguany, No+Vello Mataró ha proposat un concurs per a tothom que consisteix a etiquetar 3 amics en el post que es penjarà a l'Instagram en referència al concurs tant de la botiga com de la UBM. El premi serà un tractament corporal sencer de depilació làser amb durada d'un any valorat en 2.500 €.