Després dels focs, també sardanes a Santa Anna

La gran nit de concerts: Oques Grasses, Zoo i Ai Ai Ai

Cultura 2017, ai ai ai

Sense temps per descansar, que encara és dia 27, acaba el castell de focs de Les Santes i comença la triple programació per la nit del Sarau. És una nit amb una programació potent que va des de la tradició més arrelada en forma de la ballada de sardanes a la Plaça de Santa Anna –amb generosa xindriada, si es compra tiquet clar– al doble escenari a baix a mar.

A la Platja del Varador, a tocar del Port, segur que hi haurà aglomeració jove i no és per a menys. S'hi ha programat un dels duets de grups en català amb més poder d'atracció que es pot ajuntar avui en dia. Per una banda les Oques Grasses, el grup de reggae festiu i campestre capaç de fer ballar tothom a base d'humor i lletres delirants. De l'altra els valencians Zoo, un còctel altament explosiu de lletres combatives, rap i derivats que amb només dos discos ja es poden considerar el nou i gran cordó umbilical que uneix la festa del País Valencià i Catalunya.

Ai Ai Ai, de celebració

Al Callao, ben a prop del mar, l'alternativa té segell de qualitat i denominació d'origen mataronina ja que els Ai Ai Ai celebren dalt de l'escenari 25 anys de rumba catalana. No hi faltarà ni el 'Dimoni Pelut' ni el 'Sota la Palmera' ni cap dels hits d'un grup que fa ballar els capgrossos com cap altre.

Zoo
Zoo + Oques Grasses: Platja del Varador, 23:30h
Ai Ai Ai: Passeig del Callao, 23:30h
Sardanes i xindriada: Plaça de Santa Anna, 23:30h