La Raíz serà el concert de pagament de Les Santes

Serà el 21 de juliol al Parc Central, amb entrades a preu de 13 euros

  • Redacció
  • Dijous, 30 Març 2017 14:16

Cultura 2013, La raiz

El concert de pagament de Les Santes 2017 tindran com a protagonistes un dels grups més populars dins l’escena mestissa de l’estat, els valencians La Raíz. El grup de Gandia no estarà sol dalt de l’escenari, sinó que comptarà també amb la participació del reggae de Pirat’s Sound Sistema i el dancehall de Sara Hebe. Les entrades surten a un preu de 13 euros, molt inferior al que tenien els últims concerts de pagament de la Festa Major com Sopa de Cabra o Melendi.

El grup va actuar el 2014 al Clap i també a La Garrinada

La Direcció de Cultura ha arribat a un acord amb l’empresa Propaganda pel Fet! per coproduir el concert de pagament de la festa major mataronina, continuant d’aquesta manera la relació amb empreses privades que ha permès programar importants grups musicals dins de la programació de Les Santes els darrers anys.

La Raíz
Un grup molt popular
Després de revolucionar el panorama musical estatal l’any passat amb la publicació del seu darrer disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel Fet! 2016), i una gira plena de concerts amb les entrades exhaurides i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz han anunciat el gruix de dates del que serà el seu tour més internacional d’aquest 2017: “La Hoguera de los Continentes”.  Els membres de La Raíz no actuaran sols al Parc Central de Mataró; els acompanyaran la rapera argentina Sara Hebe i Pirat’s Sound Sistema, un dels principals grups de sound system de reggae, ragga i dancehall de Catalunya.