Les Dissantes canviaran de parc

Per motius organitzatius diferents actes de Festa Major seran modificats com el concert de Marrinxa o un dels espais del Sarau

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 29 Març 2017 13:42

Dissantes - Les Santes 2016

Aquest any el concert de les Dissantes que tradicionalment tenia lloc a l’espai Firal del Parc Nou passarà a realitzar-se al Parc Central Vell, segons es va donar a conèixer al Plenari de Santes. També el concert de Marrinxa i un dels espectacles del Sarau de la nit del 27 de juliol veuran modificats els seus espais tradicionals, informa Glòria Brusati, directora de Cultura. Assegura que han valorat “quin és l’espai més adient per a cada acte” i que totes les decisions preses es deuen a qüestions estrictament organitzatives, no econòmiques.

El canvi només afecta el concert

La Directora de Cultura informa que la decisió de traslladar el concert de Dissantes al Parc Vell ha estat presa conjuntament amb la Fundació Maresme i que no implica necessàriament que la resta d’actes del Dissantes canviïn de lloc, sinó que es valorarà l’emplaçament que cobreixi millor les necessitats del públic per realitzar la Flashmob i les activitats infantils programades.

Castell de focs - Les Santes 2016

Més espai a la sorra per veure el Castell de Focs

Per la seva banda, el Sarau mantindrà els dos espais que tenia. El primer escenari se situarà, com és tradició, a la platja del Callao i, l’escenari del Port es mourà fins a la platja del Varador. Brunsati comenta que també canviaran l’espai de seguretat del Castell de Focs: “el traslladarem a la meitat de la platja perquè hi hagi públic a banda i banda”.

Canvis també per a la nit del 28

El tradicional i aclamat ‘No n’hi ha prou’, que se celebra la nit del 28 de juliol davant de l’Ajuntament ha estat el motiu, segons explica la Directora de Cultura, del trasllat del Concert de Marrinxa. Enguany està previst que es faci a la Plaça Santa Anna, una decisió que busca separar els dos espais i, així, millorar-ne l’organització i descongestionar la zona de l’Ajuntament.

La botiga de les Santes a Can Marfà
Enguany la botiga de les Santes i l’exposició canviaran de localització i passaran a estar emplaçades a la planta baixa de Can Marfà