La festa de la solidaritat i el 'Jo sóc com tu'

Les Dissantes, un dels actes més esperats

  • Redacció
  • Dissabte, 23 Juliol 2016 00:00

Flashmob Dissantes

Els Catarres són els més esperats i famosos, els que han posat la música, els que seran dalt de l'escenari, però per una vegada no seran els caps de cartell. Ho saben, els d'Aiguafreda, que aquest any s'acomiaden amb una gira i els hi encanta. És dissabte abans de Santes i això ja fa quatre anys que vol dir festa grossa per una banda i un protagonisme coral, col·lectiu i poderós per l'altra. Són les Dissantes i els importants no són els que toquen, és la Fundació El Maresme i els milers de persones que s'aixopluguen sota un lema que trenca barreres i fronteres: Jo sóc com tu.

Aquest dissabte l'esplanada del Parc Nou tornarà a quedar petita a quarts de nou per a la ballada de la Flashmob d'aquest any del Projecte Santi, la divertida figura que ja ha esdevingut un Nan, i tot i que amb el seu somriure entendreix. La coreografia i la lletra de la cançó ja fa setmanes que s'aprèn i es repeteix de memòria a moltes cases, esplais i casals. La música dels Catarres es va estrenar a la festa conjunta de la Fundació amb el Tot Mataró i des de llavors segueix el mateix camí d'èxit que els anteriors 'Jo sóc com tu'. Són la gran banda sonora de la solidaritat local.

La cita és oberta a tothom i convé ser-hi amb la samarreta del Projecte Santi d'aquest any

Els Catarres, a l'escenari del ClapLa cantaran en directe

Els Catarres, més que fidels a una cita com aquesta, cantaran la seva cançó en directe mentre milers i milers de mataronins la ballen en una imatge que cada any esdevé més impactant. És el moment culminant d'una festa pensada per a la presència activa de persones "amb altres capacitats" a la Festa. Una cita que s'ha convertit en menys d'un lustre en un dels moments més esperats de la Festa.

 

Just després de la Flashmob començaran els concerts que coronaran a la mitjanit els mateixos Catarres. I així s'allargarà una festa solidària i única, un altre dels grans tresors que tenen Les Santes.

La festa de la solidaritat i el 'Jo sóc com tu'

Els Catarres cantaran en directe el 'Jo sóc com tu' mentre milers de persones ballen la coreografia, al vespre i després tornaran a dalt de l'escenari per ser caps de cartell dels concerts, la primera cita de masses de Les Santes.
Aquest és el darrer any de concerts del grup d'Aiguafreda i s'acomiadaran de Les Santes, on han actuat en tres dels últims quatre anys.

Flashmob - Divendres 22 de juliol a les 20:30h al Parc Central