Els altres protagonistes de Les Santes 2016

Més enllà de la música, teatre i cultura popular

  • Cugat Comas
  • Dilluns, 09 Maig 2016 20:00

Bienve Moya
Aquest antropòleg, folklorista, escriptor, activista i gestor cultural de Vilanova i la Geltrú serà l'Estrenador de Les Santes 2016 amb una reflexió sobre l'origen del bestiari de retruc dels 25 anys del Drac de Mataró.

Roser Amils
L'escriptora i periodista especialitzada en qüestions eròtiques i sexuals serà la gran protagonista d'un acte que amb pocs anys ha guanyat molts adeptes, els contes eròtics a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Gegants Carnaval de Solsona
Seguici del Carnaval de Solsona
El Ball de Diables de Mataró ubica la seva Encesa aquest any al dissabte 23 i per l'ocasió conviden el seguici del Carnaval de Solsona, una de les festes de més anomenada de tot Catalunya.

Cultura 2014/2015, avui Ovidi
Avui Ovidi
L'espectacle produït pel Públic i Òmnium sobre la figura del cantautor d'Alcoi es farà a l'aire lliure, en dos passis a la Plaça del Palau, situada al cor de Ciutat Jardí, just on desemboquen els carrers de Santa Juliana i Santa Semproniana.

Toni Mira
Aquest creador escènic proposa una de les apostes més sorprenents amb l'espectacle de mapping 'El Museiu dels somnis' on la dansa també serà protagonista just davant de Can Serra. Serà un dels grans reclams de la nit del 26.

Joan Pera Avar
L'Avar, amb Joan Pera
L'actor mataroní ha afrontat un paper exigent com és el d'aquest clàssic de Molière i la programació teatral de Les Santes fa bé de no deixar escapar la possibilitat de programar-lo. Un registre diferent per a un actor davant la seva gent.

Gegants Vells de la Geltrú
Seran els convidats de la Postal de Gegants, convidats per la Família Robafaves. Amb ells es repetirà el ritual de compartir una cercavila i intercanviar-se records, ampliant la nòmina d'il·lustres figures que han passat per casa nostra.

Víbria i vibrieta de Tarragona
El Ball de Dracs està guanyant pes com a acte de foc amb un públic propi i aquest any tant el Drac com el Dragalió tornaran a tenir de convidats els seus homòlegs en femení provinents de la capital tarragonina.