Entrega de premis del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes 2015

De mans de SimóMac i el Grup Informàtica 360

  • Redacció
  • Dijous, 23 Juliol 2015 11:10

Santes 2015, Simo Mac

Anna Solà va rebre el premi que l’acredita com a guanyadora del concurs del Cartell Alternatiu de Les Santes de mans ded Simó Roig i de Jordi Font.
SimóMac i el Grup Informàtica 360, van entregar a Solà un Ipad Mini, el primer premi del concurs.
Anna Solà va rebre el premi pels seus ‘Tambors de foc’, el so dels tabals del Drac o de les Diablesses. Uns tambors que, encesos, espurnegen sobre una gran figura d’en Robafaves que sobresurt per davant de la silueta del Drac i la Momerota.

Cartell alternatiu 2015, LOGO CARTELL ALTERNATIU

Cartell alternatiu 2015, segon premi
En busca de les santes, segon
Marc Godoy va rebre un lot de productes de dibuix i pintures, gentilesa d’Abacus, de mans de l’Albert Gil, per haver quedat segon en el Concurs del Cartell Alternatiu. El seu original disseny sobre en Robafaves i la Geganta, simulant els personatges de Bola de Drac, li va permetre assolir la segona posició.

Cartell alternatiu 2015, tercer premi
Vitrall de santes, el tercer
El sopar del Bocca Restaurant que va guanyar Helios Jiménez és el premi que va rebre de Manel Montero, per al seu Vitrall de Santes, tercer classificat en el Concurs del Cartell Alternatiu. Com si es tractés d’un vitrall d’església, en Robafaves i la Geganta, les momerotes i l’Àliga posen en aquest disseny colorista de Jiménez.